måndag 16 april 2012

Mairotyger

Regn, regn och åter regn. Det är bra för marken säger min far, så det är bara att stålsätta sig och gilla vädret som det är. Slapp egentligen att ge mig ut idag eftersom jag jobbar hemma, butiken är stängd för er som inte visste det(ingen idé för er heller att ge er ut alltså:) ). Har trots detta hunnit med både en promenad i den nedfallande välsignelsen och en mycket kall väntan på parkeringen framför bilprovningen.
 Bättre då med lite tyguppmuntran. Hade besök av en så söt liten kille i förra veckan. Han kom med mor och mormor. Mormor hade tydligen varit inne tidigare och tittat ut ett tyg hon tyckte skulle passa som gardin i hans rum, men icke! Både mor och son hade helt andra idéer. Det blev det tyg ni ser här över. Killen var helt lycklig och stod länge och väl och berättade vad det var för fordon på hans blivande gardiner.
 Hade något annat kul för mig också förra veckan nämligen lite minikurs en förmiddag. Ett par tjejer som ville komma och sy, få lite idéer och tips, och använda våra underbara symaskiner förstås. Den ena tjejen var väl förberedd med utklippta byxdelar till barnbyxor som bara var att sy ihop. Den andra kom på att hon skulle sy "burkar" av vitt linnetyg och bruna elefanter. En med det mörka och en med det ljusa. Det blev sååå fint. Får se om jag får rapport om vad de kommer användas till.
Temat på alla bilder idag har varit MAIRO-tyger. Här har vi sytt några kuddar av ett annat ur deras kollektion, "busungar". De har gjort mönstren så lagom stora att de passar till en sida på en kudde. Vi har gjort så att man kan köpa bara ett mönster om man vill, eller en färdig kudde.
Önskar er härmed en bra dag i regn som sol!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar